perjantai 22. maaliskuuta 2013

Kevät 2013 - 65. toimintavuosi Suomessa

Ohjelmalliset kokoukset tiistaisin kerran kuukaudessa klo 16 -18 Pyhän Marian srk-salissa, Mäntytie 2, 00270 Helsinki. Kokouksemme ovat avoimia kaikille. Kokouksen jälkeen on mahdollisuus osallistua iltamessuun klo 18.00.

Kevätkauden ohjelma
•  Tiistaina 8.1. Aihe: Pyhä Dominicus ja dominikaanit 
•  Tiistaina 12.2. Aihe: Pyhä Franciscus ja kohtuullisuus
•  Tiistaina 12.3. Aihe: Katolinen rukousperinne 
•  Tiistaina 9.4. Aihe: Pyhä Maximilian Kolbe ja Immaculata fransiskaanit 
•  Tiistaina 14.5. Aihe: Kansainvälinen nuorten fransiskaanien toiminta 

 San Damianon krusifiksi on fransiskaanien oma "tunnuskrusifiksi".  
Kuvan alkuperäinen sijaitsee Santa Chiaran basilikassa, Assisissa.
Fransiskaanimaallikot 
keitä me olemme?

Fransiskaanimaallikot (OFS) ovat miehiä ja naisia, jotka tahtovat elää Kristusta seuraten Pyhän Franciscus Assisilaisen hengessä. Tätä henkeä he pyrkivät viljelemään omassa arjessaan, työssään ja lähipiirissään. Fransiskaanimaallikot ovat osa maailmanlaajuista fransiskaanista perhettä, jonka muodostavat kaikki fransiskaaniset sääntökunnat Katolisessa Kirkossa (lue lisää omalta sivulta).
Ryhmämme kokoontuu kerran kuussa, yleensä joka kuukauden toinen tiistai Pyhän Marian seurakuntasalissa. Muita toimintamuotoja on mm. yhteisön omat retretit, kesäisin järjestettävä Franciscus-juhla Kökarissa; myös yhteisön kansainväliseen toimintaan osallistutaan. Lupauksen antaneita fransiskaanimaallikoita Suomessa on tällä hetkellä seitsemän, mutta mukana tapaamisissa käy säännöllisesti suurempi määrä ihmisiä. Kokoontumisiin ovat tervetulleita kaikki, joilla on hyvä tahto.
Sivut työn alla! Avautuvat virallisesti syksyllä. Pax et Bonum!